Carport

Stort utvalg av carporter, blant annet enkle carporter, doble carporter og carporter med redskapsrom. Vi produserer, leverer og setter opp den nye carporten din, og de galvaniserte materialene sikrer en lang levetid. Carportene produseres på verkstedet vårt, og det er derfor gode muligheter for at du kan få dem akkurat slik du ønsker. Vi har selvfølgelig standardløsninger som har blitt levert rundt om i det ganske land. Se eksempler og mange muligheter her.

Enkel carport, dobbel carport og XL carport. Carporten er produsert og montert på et eget verksted av fagutdannede smeder. Våre enkle, doble og XL-carporter er alle i galvanisert stål, som sikrer en minimal mengde vedlikehold. Samtidig får du en skikkelig flott finish på den nye carporten din og maksimal holdbarhet, uansett om den er til innkjørselen, parkeringsplassen eller hvor enn du ellers kan ønske å sette opp den nye carporten din.

Mange typer carporter

Vi er leveringsdyktige med en rekke løsninger. Du kan velge en av våre standardløsninger eller du kan være med på å prege designen og funksjonaliteten til den nye carporten din. Så uansett om du ønsker en enkel carport, dobbel carport, flere sammenbygde carporter, eller kanskje en carport med verkstedsrom, oppbevarings- eller redskapsskur, så kan vi levere det. Og til og med i en ordentlig kvalitet. De fleste villaeiere velger å få carporten sin montert som en forlengelse av huset, og kan dermed komme ut av bilen og inn i huset tørrskodd. På samme måte hjelper overbygget med å holde bilen fri for snø og is, og hvem ønsker ikke å bare kunne gå ut i bilen uten å måtte gjøre mer enn å låse den opp?

Om sommeren kan carporten til og med brukes som overbygd terrasse, hvor muligheten for montering av sider kan skape en rolig og varm atmosfære når det f.eks. skal grilles. Mange tenker på et overbygg til bilen når de hører ordet carport. Men ønsker du et overbygg til f.eks. din campingvogn eller bod, kan carportene selvfølgelig leveres i mål som passer. Det gjør seg selvfølgelig også gjeldende hvis du ønsker plass til både bil, varevogn, båt og campingvogn, eller en kombinasjon av de 4.

Velegnet til: andelsboliger, leilighetskomplekser, boligforeninger, rekkehus, virksomheter og villaer

Materialer: Vår UNI-cover carport leveres med kanalplater montert med alu-skinner som sikrer at det ikke dannes kondens på undersiden av taket. UNI-COVER leveres med integrert takrenne og skjulte nedløpsrør.

CARPORT-PROSJEKTER – ENKEL CARPORTDOBBEL CARPORTCARPORT MED REDSKAPSROMOVERBYGG TIL TERRASSEOVERBYGGSPESIALOVERBYGGCARPORT-PRISERCARPORT-TEGNINGER – GARASJER I STÅL – MONTERING AV CARPORT – FRITTSTÅENDE REDSKAPSROM

Enkelt carport

Dobbelt carport

XL dobbelt carport

Hedehusene 32 | 8450 Hammel, Danmark | Tlf: +45 2871 9578 | Mail: thorup@mn-steel.dk