Hageport

Kanskje du har det på samme måte som oss. En hage uten hageport er ikke helt ferdig.

En hageport bidrar til å gi en god start eller slutt på hagen din. Den viser på en diskret måte grensen mellom hvor ditt private område starter og hvor offentlig grunn slutter.

Selvfølgelig kan det også ha mange andre formål. Hvis du for eksempel har små barn som leker i hagen, tar det ikke mange ubemerkede sekunder før leken plutselig beveger seg fra den ene enden av hagen til den andre. Her vil porten bidra til å sikre at leken ikke plutselig flytte ut på veien.

Som hundeier er det også hyggelig å kunne lukke hunden i hagen uten etterpå å måtte plukke den opp i den andre enden av kommunen.

Siden vi raskt kunne fylle hele siden med forskjellige forslag til design, har vi valgt å vise deg bare noen få modeller.

Dette betyr imidlertid ikke at dette er de eneste modellene vi kan lage.

NEI det betyr bare at du nå har mulighet til å komme opp med utformingen av den nye hageporten selv, eller la oss komme opp med ideer til den nye hageporten.

På bildene kan du se den lukk løsningen vi har valgt å bruke som standard. Men hvis du vil ha en helt annen løsning, er vi alltid klar for nye utfordringer.

Mange velger å ha en galvanisert hageport. Årsaken til dette er at galvaniseringen sikrer at hageporten din har maksimal levetid med minimal vedlikehold. Sitter du nå og tror at den grå utseende fra galvaniseringen ikke passer perfekt inn i hagen din. Så ikke bekymre deg, vi kan også levere hageporten din i akkurat den fargen som passer deg best.

Vi anbefaler imidlertid alltid at hageporten din galvaniseres før den blir pulverlakkert. Grunnen til at vi anbefaler dette, er å sikre hagen porten beholder sin lange holdbarhet og skal malingen få riper, sikre den underliggende galvaniseringen mot korrosjon.

Alle våre hageporter kan leveres med søyler for montering i bakken og / eller for montering på eller mot husveggen.

HUSK.

Vi leverer også gjerder i samme design som hageporten din.

Simpel galvaniseret port

Galvaniseret hageport

Enkelt hageport i sort med bue

Enkelt hageport i sort med bue

Port træ og galvaniseret[1]

Port træ og galvaniseret

Standard hængsel

Standard lukk

Standard lukk

Dobbeltport med overfaldsbeslag

Dobbeltport med overfaldsbeslag

Hedehusene 32 | 8450 Hammel, Danmark | Tlf: +45 2871 9578 | Mail: thorup@mn-steel.dk