Handlevognhus

Vårt handlevognhus har kvalitet og funksjonalitet i fokus, og det er blant annet derfor flere store danske butikkjeder har valgt nettopp vår løsning. Vi produserer, samler og leverer direkte fra verkstedet vårt, hvor flere av kundene våre har gitt uttrykk for at de var svært tilfredse med den korte monteringstiden på plassen. Som en del av produksjonen vår av handlevognhus, produserer vi også overbygg til varer og andre ting som ikke tåler regn, snø og sludd.

  • Vi har produsert en ny utgave av vårt tradisjonelle handlevognhus. Der er ingen tvil om at handlevognhuset vårt med runde rør og strekkmetall har vært en suksess. Men med tiden må alt til fornyes.

Nytt handlevognhus, men med samme gode, danske kvalitet

Vi har derfor vært i gang med å redesigne og optimalisere akkurat det vognhuset for å bringe ut et nytt uttrykk til landets parkeringsplasser. Vi har skiftet ut de runde rørene som ble brukt som bærere i handlevognhuset med bærere i firkantrør. De er valset på samme måte, og du får derfor fortsatt de avrundede bløte linjene, men med et nåtidig uttrykk med firkantrørets sterke profil på det nye vognhuset ditt. Strekkmetallet er skiftet ut med hullplater, hvor et mønster er med på å skape en mer eksklusiv og robust look – her har du mulighet for runde eller firkantede hull. Vi har gitt platene på handlevognhusets sider et knekk for å skape en flott overgang mellom tak- og hullplater.

Mulig tilbehør og spesielle ønsker

Handlevognhuset har selvfølgelig de samme tilbehørsmulighetene som vår mer runde modell. Du kan fortsatt legge til bl.a.: 2-delt port, beslag og rør til startnøkler, beslag og kjede til hengelås og avfallskorg, og har du andre ønsker, kan vi selvfølgelig også komme med en pris på dem.

Hedehusene 32 | 8450 Hammel, Danmark | Tlf: +45 2871 9578 | Mail: thorup@mn-steel.dk