Sykkelskur og -stativer

Verkstedet vårt produserer jevnlig både sykkelskur og løse sykkelstativer. Vi leverer derfor raskt, og de kan leveres som et komplet sykkelskur, stativer med overbygg/halvtak, løse stativer og sist men ikke minst kan vi løse oppgaven akkurat slik du ønsker den. Vi produserer, leverer og setter opp ditt nye sykkelskur/sykkelstativ, og med galvaniserte materialer er de sikret en lang levetid.

SYKKELSKUR MODEL 2011

Sykkelskuret Model 2011 er et spesialbygg som tar utgangspunkt i serien vår av carporter. Serien er kjent for sin sterke konstruksjon, og det styrker selvfølgelig sykkelskurets levetid og motstandsdyktighet mot vær, vind og hard behandling som kan forekomme på offentlig tilgjengelige områder.

Sykkelskuret er produsert i galvanisert stål, søylene i sykkelskuret er i kraftige firkantrør. Sidene er i stålplater med ruter-i-ruter-mønster og kryssknekking. Sykkelholderne/sykkelstativene er utført i ekstra kraftig stål som er sveiset på siderammen – slik at det kan tåle å bli brukt i svært mange år.

Sykkelskurets takkonstruksjon er av kanalplater i polykarbonat, og det er innebygde takrenner med avløp gjennom søylene.

Cykelskur

Cykelskur

Cykelskur

Cykelskur

Hedehusene 32 | 8450 Hammel, Danmark | Tlf: +45 2871 9578 | Mail: thorup@mn-steel.dk