Trapper og gelendre

Trapper og gelendre i galvanisert stål, både til private og større bygg.

Ståltrapper bygget i klassisk etasjestil. Rekkverkets mønster er laget i oppadgående stivere. Dette er blitt mer og mer normalt, da mange kommuner gradvis har gjort det til et krav når de skal godkjenne prosjekter. Grunnen til dette ligger i at tverrgående stivere gir mulighet til at barn kan kravle på rekkverket. Det kan selvfølgelig få fatale konsekvenser!

Stiverne, som ofte bare er til beskyttelse og pynt, har egentlig ikke en avstivende effekt, da selve rammen selv kan bære det presset den blir utsatt for. Ønsker man et alternativ, finnes løsningen i glass. Det kan selvfølgelig frostes, herdes eller tones. Alt etter hvor man ønsker det montert, ute eller inne.

Bestill en trapp akkurat som du vil ha den

Vi produserer jevnlig trapper etter kundenes mål og ønsker.

Skal din trapp være annerledes, helt standard, en spiraltrapp, skal den lages i cortenstål eller har du en helt annen idé til trappen din? Ta en prat med oss eller send oss en e-post med dine ideer og ønsker. Så kan vi veilede deg, og sammen kan vi finne den beste løsningen til deg.

Så uansett om du skal bruke en stor, liten, innendørs eller utendørs trapp, er våre fagfolk klare til å gi deg gode råd, veiledning og ikke minst et godt tilbud.

Galvaniseret trapp og glassrekkverk

Galvaniseret trapp og lakkert gerde

Lakkert trapp med spile rekverk

Galvaniseret trapp med spille rekverk

Spindel trapp, Bogafjell

Hedehusene 32 | 8450 Hammel, Danmark | Tlf: +45 2871 9578 | Mail: thorup@mn-steel.dk